Tassoni Tonica con limoni del Garda

Tassoni Tonica con limoni del Garda 18 cl glas
De introductie van Tonica Superfine Tassoni con Limoni del Garda onthaalt niet alleen een premium tonisch water dat is gearomatiseerd met Garda-citroenen, maar biedt ook een buitengewoon voorbeeld van hoe een agrarisch erfgoed, zoals dat van het Gardameer, kan worden hersteld en gevaloriseerd.

Ideaal voor het mixen van cocktails voor het plezier van de meest veeleisende fijnproevers, Tonica Superfine Tassoni heeft een lijst met ingrediënten die kort en zoet zijn, zonder toegevoegde kunstmatige aroma's of conserveermiddelen. Het bestaat uit gedemineraliseerd water, kooldioxide, citroenzuur, suiker, natuurlijk extract van gele chincona en natuurlijke aroma's, waaronder die van natuurlijke citroen.

Het belangrijkste ingrediënt, dat het zo uniek maakt, wordt op natuurlijke wijze gewonnen uit de bast van de gele Chincona van Madagascar en geeft een bittere, intense en zuivere smaak, samen met lichte nuances van strogeel. Een laatste toevoeging is dat van een alcoholaat, dat wordt verkregen uit de schil van citroenen die sinds het begin van de vijftiende eeuw in monumentale kassen aan de noordelijke oevers van het Gardameer worden geteeld.
Beschikbaarheid:  12
€ 1,29

Gerelateerde producten