LET OP! Italian Drinks verkoopt geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar, omdat dit schadelijk voor de gezondheid en wettelijk verboden is. Bij verkoop van alcoholische dranken laten wij altijd een leeftijdscheck uitvoeren door de bezorgdienst. 

Del Doge Blanche 4,2% alc.

Blanche (witbier) 3,8% Vol. 33cl

Best before date is verlopen op 10-12-2022

De Del Doge Blanche heeft een van nature opaliserende kleur met een zeer witte, dichte schuimkraag. Koriander en sinaasappelschil geven dit bier een lichte maar onopvallend gekruide geur. Hoewel zacht en soepel in de mond, met een vleugje citrus en zwarte peper, is dit lichte en evenwichtige witbier erg fris!

Foodpairing: dankzij zijn buitengewone lichtheid en delicaatheid is het een perfect bier als aperitief, samen met wat snacks. Het is ook een uitstekende combinatie met wat lichte en niet te uitgebreide gerechten, zoals wit vlees of vis. Ook bij gefrituurde hapjes, kazen met compotes en / of honing en bij droog gebak is dit witbier een traktatie.

Fermentatie: bier van hoge gisting.

Aangeraden serveertemperatuur: 8 tot 10 graden C. 


Italian Drinks verkoopt geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar, omdat dit schadelijk voor de gezondheid en wettelijk verboden is.

Beschikbaarheid:  24
€ 2,85 € 2,15

Gerelateerde producten