LET OP! Italian Drinks verkoopt geen alcoholische producten aan personen jonger dan 18 jaar. Bij particuliere bestellingen van alcoholische producten laten wij daarom een leeftijdscheck uitvoeren door de vervoerder.

Ancienne Pharmacie Elderflower Liqueur

Elder Flower Prestige Liqueur 0,7L

De Elderflower Liqueur van Ancienne Pharmacie is een heerlijke likeur met de smaak van vlierbloesem (elderflower)! Ancienne Pharmacie laat zich inspireren door en herinterpreteert traditie. Gebaseerd op een diepgaande kennis van grondstoffen en verwerkingstechnieken, creëren ze huisgemaakte likeuren van topkwaliteit voor mixologen en alle liefhebbers van premium drankjes. Ancienne Pharmacie is een wereld van unieke aroma's en smaken, vakkundig verwerkt om al hun beste eigenschappen naar voren te brengen voor het maken van cocktails. Originele recepten, gecombineerd met zorgvuldig geselecteerde plantaardige ingrediënten en premium alcoholische basissen, maken van elk Ancienne Pharmacie product een essentieel hulpmiddel dat in staat is om de creativiteit van de beste mixologen van over de hele wereld tot buitengewone cocktails te brengen.

De Prestige Liqueur-lijn, waartoe deze Elderflower Liqueur behoort, wordt gemaakt door agrarisch geproduceerde alcohol te distilleren met infusies die op natuurlijke wijze zijn verkregen uit bloemen en vruchten. Elk ingrediënt is zorgvuldig geselecteerd en verwerkt om de smaken intact te houden. De maceratie en infusie van de ruwe ingrediënten stellen ons in staat om echte likeuren van topkwaliteit te verkrijgen.


LET OP: dit artikel is alleen zakelijk verkrijgbaar. U dient bij uw bestelling uw bedrijfsnaam en het bijbehorende KvK-nummer in te vullen. Deze gegevens worden voorafgaand aan de verzending geverifieerd. Wanneer deze gegevens onjuist zijn, wordt uw bestelling geannuleerd. Mail voor meer informatie m.b.t. zakelijke bestellingen naar: info@italiandrinks.nl of info@shakeitupnow.nl.  

 

Italian Drinks verkoopt geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar, omdat dit schadelijk voor de gezondheid en wettelijk verboden is.


Beschikbaarheid:  4
€ 25,75