LET OP! Italian Drinks verkoopt geen alcoholische producten aan personen jonger dan 18 jaar. Bij particuliere bestellingen van alcoholische producten laten wij daarom een leeftijdscheck uitvoeren door de vervoerder.

Luz Gin Lemon 45% vol. Marzadro

Luz Gin Lemon 0,7L

De Luz Gin Lemon van Distilleria Marzadro is fris en zomers, zeer gewaardeerd voor de bereiding van cocktails op basis van gin, perfect voor een Gin Collins en verfrissend in een Gin & Tonic! De gin is samengesteld uit 9 plantaardige ingrediënten, allemaal uit Trentino: citroen, jeneverbes, olijf, asperula, laurier, rozemarijn, salie, salvia sclarea en mentuccia. Met de klassieke Luz Gin als basis, wordt de maceratie uitgevoerd in Garda-citroenschillen, wat citrustonen geeft aan zowel de neus als het gehemelte, evenals een aangename kleur. Een zachte, fluweelzachte gin met een goede balans en een citrusachtige afdronk met een uitstekende persistentie. 


LET OP: dit artikel is alleen zakelijk verkrijgbaar. U dient bij uw bestelling uw bedrijfsnaam en het bijbehorende KvK-nummer in te vullen. Deze gegevens worden voorafgaand aan de verzending geverifieerd. Wanneer deze gegevens onjuist zijn, wordt uw bestelling geannuleerd. Mail voor meer informatie m.b.t. zakelijke bestellingen naar: info@italiandrinks.nl of info@shakeitupnow.nl.  


Shake it up! Italian drinks verkoopt geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar, omdat dit schadelijk voor de gezondheid en wettelijk verboden is.

Beschikbaarheid:  5
€ 52,50

Gerelateerde producten