LET OP! Italian Drinks verkoopt geen alcoholische producten aan personen jonger dan 18 jaar. Bij particuliere bestellingen van alcoholische producten laten wij daarom een leeftijdscheck uitvoeren door de vervoerder.

Marzadro Diciotto Lune 41% vol.

Grappa Le Diciotto Lune 0,7L

De Diciotto Lune grappa is een Grappa Stravecchia, wat symbolisch staat voor de cultuur, toewijding en kunst van het distilleren. Het wordt gemaakt met vijf Trentino-druiven: Marzemino, Teroldego, Merlot, Moscato en Chardonnay; gedestilleerd uit een waterbad in pot stills, gerijpt in kleine vaten van kersen, essen, eiken en robinia, elk met hun eigen kenmerken van geur, aroma, kleur en smaak. De rijpingstijd volgt het ritme van de natuur: van maan tot maan gedurende 18 maanden. Het boeket is intens; het wordt etherischer en harmonieuzer. De smaak verliest de aanvankelijke hoekigheid en wordt afgerond, wat een perceptie van elegantie en zijde in de mond geeft. De kleur krijgt warme ambertinten. De Master Distiller zet de rijping voort totdat de ideale mix en harmonie tussen hout en grappa is bereikt. Zo ontstaat de Diciotto Lune van Distilleria Marzadro, een verfijnde grappa om van te nippen.


LET OP: dit artikel is alleen zakelijk verkrijgbaar. U dient bij uw bestelling uw bedrijfsnaam en het bijbehorende KvK-nummer in te vullen. Deze gegevens worden voorafgaand aan de verzending geverifieerd. Wanneer deze gegevens onjuist zijn, wordt uw bestelling geannuleerd. Mail voor meer informatie m.b.t. zakelijke bestellingen naar: info@italiandrinks.nl of info@shakeitupnow.nl.  


Italian Drinks verkoopt geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar, omdat dit schadelijk voor de gezondheid en wettelijk verboden is.
Beschikbaarheid:  6
€ 39,95

Gerelateerde producten