LET OP! Italian Drinks verkoopt geen alcoholische producten aan personen jonger dan 18 jaar. Bij particuliere bestellingen van alcoholische producten laten wij daarom een leeftijdscheck uitvoeren door de vervoerder.

Marzadro Espressioni Futura 46% vol.

Grappa Espressioni Futura limited edition 0,7L

De Espressioni Futura grappa is een jaarlijkse selectie van meester-distilleerder Andrea Marzadro, het is een limited edition die het beste van de rijpingskamer belichaamt. Deze Grappa Riserva is afkomstig van de distillatie van pulp van rode en witte druiven in een waterbad, dat vervolgens vakkundig wordt gemengd voordat het rijpt. Het boeket van de Espressioni Futura is wijnachtig en rond en de grappa heeft een harmonische en gebalanceerde structuur. In deze prachtige geschenkverpakking is het een waar meesterwerk!


LET OP: dit artikel is alleen zakelijk verkrijgbaar. U dient bij uw bestelling uw bedrijfsnaam en het bijbehorende KvK-nummer in te vullen. Deze gegevens worden voorafgaand aan de verzending geverifieerd. Wanneer deze gegevens onjuist zijn, wordt uw bestelling geannuleerd. Mail voor meer informatie m.b.t. zakelijke bestellingen naar: info@italiandrinks.nl of info@shakeitupnow.nl.  


Shake it up! Italian drinks verkoopt geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar, omdat dit schadelijk voor de gezondheid en wettelijk verboden is.


Beschikbaarheid:  1
€ 73,50

Gerelateerde producten