LET OP! Italian Drinks verkoopt geen alcoholische producten aan personen jonger dan 18 jaar. Bij particuliere bestellingen van alcoholische producten laten wij daarom een leeftijdscheck uitvoeren door de vervoerder.

Isolabella Mandarinetto 30% vol.

Mandarinetto 0,7L

De Mandarinetto van Isolabella is een fijne likeur op basis van Mediterraanse mandarijnen en heeft een mooie, diepe rood-oranje kleur. Het recept van deze Mandarinetto stamt uit 1871 en wordt wel eens de 'trots van de chauvinistische Italiaan' genoemd. Lekker om zo te drinken of 'on the rocks', maar zeker ook om te gebruiken als ingrediënt voor of toevoeging aan diverse desserts en, last but not least, als onderdeel van een heerlijke cocktail.


LET OP: dit artikel is alleen zakelijk verkrijgbaar. U dient bij uw bestelling uw bedrijfsnaam en het bijbehorende KvK-nummer in te vullen. Deze gegevens worden voorafgaand aan de verzending geverifieerd. Wanneer deze gegevens onjuist zijn, wordt uw bestelling geannuleerd. Mail voor meer informatie m.b.t. zakelijke bestellingen naar: info@italiandrinks.nl of info@shakeitupnow.nl.  


Shake it up! Italian drinks verkoopt geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar, omdat dit schadelijk voor de gezondheid en wettelijk verboden is.
Beschikbaarheid:  4
€ 13,50

Gerelateerde producten