OPHEFFINGSUITVERKOOP! I.v.m. onze definitieve sluiting mogen bijna al onze producten tegen hoge kortingen weg!!  

Marzadro Crema Fragoline di Bosco 17% vol.

Crema Fragoline di Bosco 0,7L

Een heerlijke roomlikeur uit de bergen, met een delicate en lichte smaak vermengd met de smaak van wilde aardbeien en de zachte zuiverheid van room gemaakt met verse melk uit Trentino.

De alpenroomlikeuren van Marzadro zijn een kenmerkend product vanuit de Italiaanse Alpenvalleien. Dankzij hun uitnodigende smaak en matig alcoholgehalte zorgen deze likeuren voor een lichte en aangenaam delicate drank.

Uitstekend als digestief, gecombineerd met of zelfs ingrediënt in desserts of ijs, of voor het maken van originele en verfijnde cocktails.


LET OP: dit artikel is alleen zakelijk verkrijgbaar. U dient bij uw bestelling uw bedrijfsnaam en het bijbehorende KvK-nummer in te vullen. Deze gegevens worden voorafgaand aan de verzending geverifieerd. Wanneer deze gegevens onjuist zijn, wordt uw bestelling geannuleerd. Mail voor meer informatie m.b.t. zakelijke bestellingen naar: info@italiandrinks.nl of info@shakeitupnow.nl.  


Italian Drinks verkoopt geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar, omdat dit schadelijk voor de gezondheid en wettelijk verboden is.

Beschikbaarheid:  3
€ 18,25 € 13,75

Gerelateerde producten