LET OP! Italian Drinks verkoopt geen alcoholische producten aan personen jonger dan 18 jaar. Bij particuliere bestellingen van alcoholische producten laten wij daarom een leeftijdscheck uitvoeren door de vervoerder.

Limoncello Luxury Zanin 30% vol.

Limoncello Luxury Zanin 0,7L

De Limoncello uit de Luxury-lijn van Zanin is een likeur die voornamelijk wordt verkregen door alcohol te mengen met een infusie van geselecteerde citroenschillen en suiker. Deze limoncello doorloopt, voordat hij wordt gebotteld, een rijpingsperiode die varieert van 15 tot 20 dagen in roestvrijstalen tanks. Tijdens deze rijpingsperiode evolueert het amalgaam van de ingrediënten waaruit deze kostbare likeur bestaat. Delicaat, zacht en omhullend, het is een genot om het op kamertemperatuur of ijskoud te proeven en er ten volle van te genieten.


LET OP: dit artikel is alleen zakelijk verkrijgbaar. U dient bij uw bestelling uw bedrijfsnaam en het bijbehorende KvK-nummer in te vullen. Deze gegevens worden voorafgaand aan de verzending geverifieerd. Wanneer deze gegevens onjuist zijn, wordt uw bestelling geannuleerd. Mail voor meer informatie m.b.t. zakelijke bestellingen naar: info@italiandrinks.nl of info@shakeitupnow.nl.  


Shake it up! Italian drinks verkoopt geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar, omdat dit schadelijk voor de gezondheid en wettelijk verboden is.
Beschikbaarheid:  6
€ 16,75

Gerelateerde producten