LET OP! Italian Drinks verkoopt geen alcoholische producten aan personen jonger dan 18 jaar. Bij particuliere bestellingen van alcoholische producten laten wij daarom een leeftijdscheck uitvoeren door de vervoerder.

Marcati Gin Arancia Rossa 42% vol.

Gin Arancia Rossa di Sicilia IGP 0,7L (incl. geschenkverpakking)

De Gin Arancia Rossa van Marcati is een gin die op smaak gebracht is met Siciliaanse bloedsinaasappelen. Het heeft een heldere rode kleur, een delicate geur die typisch is voor bloedsinaasappel en een mix van tonen van rijp fruit en een vleugje vers fruit. Deze gin heeft een duidelijk typische smaak van jeneverbesdestillaat en een alcoholgehalte van 42°.


LET OP: dit artikel is alleen zakelijk verkrijgbaar. U dient bij uw bestelling uw bedrijfsnaam en het bijbehorende KvK-nummer in te vullen. Deze gegevens worden voorafgaand aan de verzending geverifieerd. Wanneer deze gegevens onjuist zijn, wordt uw bestelling geannuleerd. Mail voor meer informatie m.b.t. zakelijke bestellingen naar: info@italiandrinks.nl of info@shakeitupnow.nl.  


Shake it up! Italian drinks verkoopt geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar, omdat dit schadelijk voor de gezondheid en wettelijk verboden is.
Beschikbaarheid:  4
€ 26,75

Gerelateerde producten