LET OP! Italian Drinks verkoopt geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar, omdat dit schadelijk voor de gezondheid en wettelijk verboden is. Bij verkoop van alcoholische dranken laten wij altijd een leeftijdscheck uitvoeren door de bezorgdienst. 

Marzadro Diciotto Lune Botte Porto 42% vol.

Grappa Diciotto Lune Riserva Botte Porto 0,7L + geschenkkoker

De Diciotto Lune, een grappa Stravecchia van distilleria Marzadro, komt van een blend van zowel rode als witte druivensoorten. Daarna rijpt hij 18 maanden in kleine kersen-, essen- en eikenvaten. Deze Riserva Botte Porto versie van de Diciotto Lune grappa is een speciale editie die wordt gekenmerkt door extra rijping in een beperkt aantal zorgvuldig geselecteerde Portugese vaten, die eerder werden gebruikt voor het verfijnen van portwijn. Verdere verfijning benadrukt het scherpere grappa-houtcontrast en een fruitige geur die uit het Port-vat komt en leidt tot een combinatie van unieke sensaties!


LET OP: dit artikel is alleen zakelijk verkrijgbaar. U dient bij uw bestelling uw bedrijfsnaam en het bijbehorende KvK-nummer in te vullen. Deze gegevens worden voorafgaand aan de verzending geverifieerd. Wanneer deze gegevens onjuist zijn, wordt uw bestelling geannuleerd. Mail voor meer informatie m.b.t. zakelijke bestellingen naar: info@italiandrinks.nl of info@shakeitupnow.nl.  


Italian Drinks verkoopt geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar, omdat dit schadelijk voor de gezondheid en wettelijk verboden is.
Beschikbaarheid:  2
€ 49,75

Gerelateerde producten