LET OP! Italian Drinks verkoopt geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar, omdat dit schadelijk voor de gezondheid en wettelijk verboden is. Bij verkoop van alcoholische dranken laten wij altijd een leeftijdscheck uitvoeren door de bezorgdienst. 

Menabrea Bionda 4,8% vol.

Menabrea Bionda 33cl

Menabrea Bionda is een licht bier van lage gisting, met een typische blonde kleur en vol en aanhoudend schuim, gemaakt met de beste grondstoffen: mout, maïs, hop, water. Met zijn 4,8% vol. is het perfect bier om niet alleen een heerlijke pizza te begeleiden, maar ook schaaldieren en groenten. De 150 ° Bionda van Menabrea is een bier dat wordt gekenmerkt door een zacht en uitgebalanceerd aroma, een volle smaak die perfect samengaat met verschillende soorten combinaties en het best wordt genoten bij een temperatuur van 6/8 ° C. Birra Menabrea Bionda is het resultaat van een traditioneel recept dat van generatie op generatie is doorgegeven.


 Italian Drinks verkoopt geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar, omdat dit schadelijk voor de gezondheid en wettelijk verboden is.

Beschikbaarheid:  18
€ 1,45

Gerelateerde producten