LET OP! Italian Drinks verkoopt geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar, omdat dit schadelijk voor de gezondheid en wettelijk verboden is. Bij verkoop van alcoholische dranken laten wij altijd een leeftijdscheck uitvoeren door de bezorgdienst. 

Morelli Arancino 32% vol.

Arancino 0,5L

De Arancino van distilleria Morelli wordt verkregen door infusie van sinaasappelschil, geweekt in alcohol. De smaakervaring van de sinaasappel is zeer intens, aangenaam voor de neus en het gehemelte, zeer consistent in de mond en persistent in zijn aroma. Zelfs warm  gedronken, wordt het alcoholische deel niet waargenomen. Uiterlijk: troebel en intens oranje-geel van kleur, met heldere reflecties.


LET OP: dit artikel is alleen zakelijk verkrijgbaar. U dient bij uw bestelling uw bedrijfsnaam en het bijbehorende KvK-nummer in te vullen. Deze gegevens worden voorafgaand aan de verzending geverifieerd. Wanneer deze gegevens onjuist zijn, wordt uw bestelling geannuleerd. Mail voor meer informatie m.b.t. zakelijke bestellingen naar: info@italiandrinks.nl of info@shakeitupnow.nl.  


Italian Drinks verkoopt geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar, omdat dit schadelijk voor de gezondheid en wettelijk verboden is.
Beschikbaarheid:  2
€ 18,95

Gerelateerde producten