Over ons

De webshop www.italiandrinks.nl is eigendom van V.O.F. Italian Drinks, gevestigd te Tilburg.

V.O.F. Italian Drinks is een zusterbedrijf van V.O.F. Shake it up! eveneens gevestigd te Tilburg.

Shake it up! is een importeur / distributeur van Italiaanse dranken en levert voornamelijk aan de zakelijke markt. Zij hebben een enorm uitgebreid assortiment aan Italiaanse dranken, zowel alcoholisch als non-alcoholisch. Naast de, in Nederland, reeds bekendere alcoholische dranken en merken die zij ook kunnen leveren, zijn zij tevens gespecialiseerd in Italiaanse vruchten- en frisdranken. 

Onze webshop kan beschikken over een groot deel van de dranken van Shake it up!, waaronder een zeer breed assortiment aan dranken van San Benedetto S.p.A., wat in Italië één van de grootste producenten van non-alcoholische dranken is. Daarnaast bieden wij de o.a. ook de dranken van Santa Vittoria en Birra Italia 1906 aan, waarvan V.O.F. Shake it up! de exclusieve rechten bezit voor Nederland en België.

Daar door consumenten vaak gevraagd werd of het mogelijk was om dranken van San Benedetto af te nemen, waar V.O.F. Shake it up! dus helaas niet aan kon voldoen, hebben wij besloten om via V.O.F. Italian Drinks dit mogelijk te maken en een deel van het assortiment via deze webshop ook rechtstreeks aan de consument aan te gaan bieden. M.u.v. een paar producten, is het merendeel van de dranken in de webshop dus ook afkomstig uit het assortiment van San Benedetto S.p.A. Maar wanneer u regelmatig terugkomt in onze webshop, zult u na verloop van tijd steeds meer nieuwe dranken / producten van andere Italiaanse producenten tegen gaan komen!

Bent u zakelijk geïnteresseerd in Italiaanse dranken / producten, dan willen wij u verzoeken om een kijkje te nemen bij ons zusterbedrijf via de website: www.shakeitupnow.nl en van daaruit eventueel contact met hen op te nemen.        

Cordiali saluti,

Team Italian Drinks