Over ons

De webshop www.italiandrinks.nl is eigendom van V.O.F. Shake it up!, gevestigd te Moergestel.

De webshop en winkel Italian Drinks is een onderdeel van V.O.F. Shake it up! eveneens gevestigd te Moergestel.

Shake it up! is een importeur / distributeur van Italiaanse dranken en levensmiddelen en levert voornamelijk aan de zakelijke markt. Zij hebben een enorm uitgebreid assortiment aan Italiaanse dranken, zowel alcoholisch als non-alcoholisch. Naast de, in Nederland, reeds bekendere alcoholische dranken en merken die zij ook kunnen leveren, zijn zij tevens gespecialiseerd in Italiaanse frisdranken, (speciaal)bieren, grappa en gin. 

Onze webshop kan beschikken over een groot deel van de dranken van Shake it up!, waaronder een zeer breed assortiment non-alcoholische dranken. Wij bieden o.a. dranken van Santa Vittoria en Imperdibile aan, waarvan V.O.F. Shake it up! de exclusieve rechten bezit voor Nederland, Noorwegen en België (Santa Vittoria).

Daar door consumenten vaak gevraagd werd of het mogelijk was om Italiaanse (alcoholische) dranken af te nemen, waar Shake it up! als distributeur dus helaas niet aan kon voldoen, hebben wij besloten om via Italian Drinks dit wel mogelijk te maken en een deel van het assortiment via deze webshop ook rechtstreeks aan de consument aan te gaan bieden. 

Bent u zakelijk geïnteresseerd in Italiaanse dranken / producten, dan willen wij u verzoeken om rechtstreeks contact op te nemen met Shake it up! via: info@shakeitupnow.nl.        

Cordiali saluti,

Team Italian Drinks