LET OP! I.v.m. onze vakantiesluiting zullen bestellingen die geplaatst worden in de periode van 19 augustus t/m 5 september, pas verzonden worden vanaf 6 september. Wij danken u voor uw begrip.

Pisoni Brut Millesimato Trentodoc (12,5% alcohol)

Pisoni Brut Millesimato Trentodoc (spumante) 75cl

De Brut Millesimato Trentodoc wordt gemaakt met Chardonnay druiven die rechtstreeks door de Pisoni familie zijn geoogst en gevinifieerd. Deze spumante wordt geproduceerd volgens de Metodo Classico met een tweede gisting op fles, wat in Frankrijk bekend staat als "champenoise". Elke fles is gedateerd en gemarkeerd met het jaar van zijn vintage en degorgement. De Pisoni Brut Millesimato Trentodoc heeft een aantrekkelijke, glanzende strogele kleur met groenachtige tinten en een fijne, timide maar aanhoudende bubbel. Deze wijn is ruim, verfijnd en direct in de neus, met fruitige tonen gevolgd door bloemige tonen en eindigend met een intens aroma, gecreëerd door de lange periode van contact tussen wijn en gist. Als je het niet wist, zou je denken dat je een glaasje champagne drinkt!   


 Italian Drinks verkoopt geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar, omdat dit schadelijk voor de gezondheid en wettelijk verboden is.

Beschikbaarheid:  5
€ 21,95

Gerelateerde producten