OPHEFFINGSUITVERKOOP! I.v.m. onze definitieve sluiting mogen bijna al onze producten tegen hoge kortingen weg!!  

Gin 7 Laghi 45,0% vol.

Gin 7 Laghi 0,7L

De vallei van de meren, gelegen tussen het Gardameer en de koele Dolomieten, met zijn mediterrane microklimaat biedt de meester-distilleerder kostbare plantaardige ingrediënten voor dit distillaat. Gin 7 LAGHI wordt geboren in "Tullio Zadra" koperen ketels volgens de London Dry-methode. Wat is London Dry Gin? Het is de nobelste methode voor de productie van gin: het omvat een enkele distillatie in alambiek van alle plantaardige ingrediënten in een hydroalcoholische oplossing. De plantaardige ingrediënten in de Gin 7 Laghi zijn o.a.: jeneverbes, asperula, munt, rabarber, gentiaan, duizendguldenkruid en liquirizia. De Gin 7 Laghi is een frisse gin, die je doet denken aan de geuren van het Trentino-gebergte.

LET OP: dit artikel is alleen zakelijk verkrijgbaar. U dient bij uw bestelling uw bedrijfsnaam en het bijbehorende KvK-nummer in te vullen. Deze gegevens worden voorafgaand aan de verzending geverifieerd. Wanneer deze gegevens onjuist zijn, wordt uw bestelling geannuleerd. Mail voor meer informatie m.b.t. zakelijke bestellingen naar: info@italiandrinks.nl of info@shakeitupnow.nl.  


Italian Drinks verkoopt geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar, omdat dit schadelijk voor de gezondheid en wettelijk verboden is.Beschikbaarheid:  5
€ 41,75 € 37,50

Gerelateerde producten