LET OP! Italian Drinks verkoopt geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar, omdat dit schadelijk voor de gezondheid en wettelijk verboden is. Bij verkoop van alcoholische dranken laten wij altijd een leeftijdscheck uitvoeren door de bezorgdienst. 

Gin 7 Laghi 45,0% vol.

Gin 7 Laghi 0,7L

De vallei van de meren, gelegen tussen het Gardameer en de koele Dolomieten, met zijn mediterrane microklimaat biedt de meester-distilleerder kostbare plantaardige ingrediënten voor dit distillaat. Gin 7 LAGHI wordt geboren in "Tullio Zadra" koperen ketels volgens de London Dry-methode. Wat is London Dry Gin? Het is de nobelste methode voor de productie van gin: het omvat een enkele distillatie in alambiek van alle plantaardige ingrediënten in een hydroalcoholische oplossing. De plantaardige ingrediënten in de Gin 7 Laghi zijn o.a.: jeneverbes, asperula, munt, rabarber, gentiaan, duizendguldenkruid en liquirizia. De Gin 7 Laghi is een frisse gin, die je doet denken aan de geuren van het Trentino-gebergte.

LET OP: dit artikel is alleen zakelijk verkrijgbaar. U dient bij uw bestelling uw bedrijfsnaam en het bijbehorende KvK-nummer in te vullen. Deze gegevens worden voorafgaand aan de verzending geverifieerd. Wanneer deze gegevens onjuist zijn, wordt uw bestelling geannuleerd. Mail voor meer informatie m.b.t. zakelijke bestellingen naar: info@italiandrinks.nl of info@shakeitupnow.nl.  


Italian Drinks verkoopt geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar, omdat dit schadelijk voor de gezondheid en wettelijk verboden is.Beschikbaarheid:  5
€ 41,75

Gerelateerde producten